Sista mailet

Hej på er och tack för en fin repetition igår!

Vi är en resande kör, det har vi konstaterat innan, och igår hade vi representanter i Marocko, Singapor, Japan och Teneriffa! Men vi som repade gjorde ett stort steg framåt tyckte jag och vi tog oss igenom nästan alla stycken. Ett riktigt bra program tycker jag och både Tvete Vik och Poulenc är ju fantastiskt läckra stycken. Ska bli kul det här!

Som jag sa igår så har jag precis skrivit sista mailet. I fortsättning uppdateras all information via denna blogg.
För att slippa skriva in lösenord varje gång kan ni på denna körbloggssida klicka på symbolen för RSS till höger. Det gör att ni prenumererar på alla nya inlägg. Dom flesta av er vet nog hur detta fungerar.

Fördelarna ser jag som flera. Dels slipper vi uppdatera era mailadresser. Alla inlägg ligger kvar hela terminen vilket gör att man slipper spara mailen på sin egen dator. Nya medlemmar kan direkt se vad som skrivs och har skrivits. Aktuellt repschema ligger på samma sida. Vi har behov av en egen hemsida och få allt samlat dit (sidan kommer att uppdateras med bl a musik). Vi testar nu denna terminen så utvärderar vi och ser. Funkar det dåligt har jag inga problem med att skriva mail igen…

Allt gott så ses vi nästa vecka för ännu mer Poulenc!

//

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s