Blow, Blow…

..thou winter wind! Vintervädret tog ett rejält tag i vår körrepetition igår och sopranstämman decimerades ordentligt. Å andra sidan var basstämman komplett! Ja, så småningom är vi alla på plats och då ska vi nog få ihop det!

Igår fick vi en lysande genomgång av spanskan av Linda i Lauridsens ”Soneta de la noce”. Här är en länk till ett bra framträdande av sången med engelsk textunderläggning. Kanske inte klangligt den bästa versionen på youtube men fint ändå på något sätt….. Ta fram noten och lyssna igenom!

http://youtu.be/GVZJVgX5jN4

Nu har vi gått igenom alla sånger så nu kör vi på hårt till den 2 mars. Som jag berättade igår så är högmässan den 9 februari inställd för vår del. Församlingens seniorkör ville absolut sjunga den söndagen och jag sa då att vi ändå hade fullt upp med vår repertoar inför den 2/3. Däremot så ses vi ju nu på lördag. 9.30-12.30 kör vi i församlingshemmet. 3 timmars intensiv rep på huvudsakligen Tvete Vik och Poulenc. Gött!

PS. Det kan hända att jag vill lägga in en extra repetition lördagen den 1 mars på förmiddagen. Om ni kan hålla den öppen så är det bra. Beror lite på hur det går nu på lördag och måndag. Jag räknar med att vi övar rejält den 2 mars innan konserten. Rep kl 15.30-17.00. Fika och sedan konsert 18.00.

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s