Nu kör vi…

….även nästa vecka! Ja, efter lite handuppräckning visade det sig att dom allra flesta kunde komma så då får vi ytterligare en härlig måndagskväll tillsammans!

Bra rep annars igår. Mycket som börjar landa och jag kände mig lugn igår inför konserten. Vi har en del kvar i tonsäkerhet men ju säkrare det sitter desto mer kan vi göra dynamik, frasering och intonation. Det börjar bli hög tid att vi börjar lyssna på varandra för att få till det sista. Just nu är det ett antal takter i Poulenc nr 3 som inte sitter notmässigt i alla stämmor. Intonationen i Lauridsen är lite skakig. Myers låter fantastisk och Tvete Vik blir bara bättre och bättre. Just Tvete Vik finns ju inte inspelad, inte ens på Youtube. Detta tänkte jag ändra på så vi sätter dit en kamera på genrepet och konserten och kommer förmodligen att lägga ut det.

Jag har nu också skapat ett Facebook event för konserten så gå in där och sprid!

Vi ses på måndag!

https://www.facebook.com/events/1395576707369855/?ref_newsfeed_story_type=regular

//

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s