Äntligen!

Äntligen var vi riktigt många på plats. Underbart! Genast blir det lite lättare att börja jobba med frasering, dynamik etc etc. Självklart uppstår då också lite osäkerhet i klangen och intonationen när vi är så många. Men jag har verkligen gott hopp och ser riktigt mycket fram emot konserten på söndag.
Det vi behöver nu är en ordentlig repetition i kyrkans akustik där vi kan lyssna in varandra och det har vi alltså på lördag kl 10.00-12.00. Sedan har vi även ett rejält genrep på söndag kl 15.30-17.00. Konsert kl 18.00 med fri entré så dra dit lite folk! Det är ett riktigt bra program, omväxlande, spännande och njutbart med vinterbilder i bakgrunden. Klädsel som gäller är helsvart.

Håll nu alla förkylningar borta så ses vi på lördag!

/C

//

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s