Tack!

Återigen ett stort tack för en väldigt fin konsert! Igår på övningen hade vi en lång utvärdering och vi lyssnade också en hel del. Jag kommer att lägga upp både ljud- och bildklipp här på hemsidan så småningom. Tror nog att vi alla var överens om att mycket lät väldigt bra. Myers, Tvete Vik, Rutter…så snyggt. Lauridsens sista 2 var ju klockrena. Sedan hade vi lite problem i Poulenc (nr 3) och Soneto men ytterst få som märkte det tror jag. Vi har fått väldigt mycket positiv respons från publiken och helhetskonceptet med vindljud, bilder, orgel etc gjorde konserten till en helhet som jag är väldigt stolt över!

Nu blickar vi framåt. Den 30 mars (Midfastosöndagen) sjunger vi i högmässan kl 11.00 och jag delade ut 3 sånger till det. Nyttiga sånger som vi kan träna intonation, frasering mm på.
1. Elgar ”Ave verum corpus”
2. Lars Edlund ”Allas ögon”
3. William Byrd ”Ave verum corpus”

Sedan har konserten den 18 maj kl 15.00. Där blir det verk för kör och slagverk men även ”Day of Pentecoste” av den amerikanske tonsättaren Lelland Bernard Sateren. Vi provade igår och ett och annat frågetecken och fniss infann sig! Det blir riktigt kul så småningom!

Glöm inte att vi inte har någon repetition den 24 mars! Det innebär att vi har 2 repetitioner på oss till högmässan!

Vi ses nästa måndag!

En tanke på “Tack!

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s