Ny repertoar…

…är oftast lite knepig i början. Jag som redan kan låtarna och hör framför mig hur konserten kommer att bli är helt övertygad om att vi har ytterligaren en fantastisk konsert framför oss! Satarens stycke är både vackert, spännande och kontrastrikt. Igår började vi så även med Libby Larsens ”I dream of peace” för kör och slagverk. Även det är ett kontrastrikt stycke och tar ett litet tag att komma in i. Av styckets 6 satser kände vi på tre. Dom enklaste men vi fick en känsla för det. Blir bra det här! Ni kan lyssna på hela verket på Libbys egen hemsida:
http://libbylarsen.com/index.php?contentID=240&profileID=1100&startRange=

Vill påminna om Högmässan den 30 mars. Har fått en del återbud och vill helst inte ha fler…

Påminner också om att vi inte har någon repetition den 24 mars så nästa måndag är sista repet innan den 30:e. Det är ju inte så svår repertoar men snyggt och inte minst väldigt nyttigt för oss att sjunga.

Allt gott så ses vi nästa måndag!

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s