Läxa!

Hej på er alla och tack för igår. Vi har ju ett antal repetitioner kvar men för att inte bli panikslagna veckan innan och för att känna att vi kan det så är det dags nu att ni får lite hemläxa! Jag vill att ni alla lyssnar igenom Saterens stycke till nästa gång. Inspelningen är en liten privat liveupptagning med Helsingborgs kammarkör när vi gjorde den för 8 år sedan (inte ens dom har fått höra den!). Det är lite svajigt i intonationen i början men man får verkligen en bra bild av hur stycket är uppbyggt och hur det låter. Lyssna på det med noter. Då kan vi öva den på måndag ifrån ett annat läge än om allt är nytt.

Det är 5 satser och 5 ljudfiler. (3:e satsen förkortade jag i mitten där alla är ute och sjunger i publiken!)

Lycka till så ses vi nästa måndag!

 

//

//

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s