Nu kör vi!

Hej allihop,

så himla kul att vara igång igen och så härligt att se er igen! Nu är vi igång 🙂

Lite info ifrån gårdagen:
Medlemsstatusen är för närvarande som så att Tony har flyttat till USA denna terminen och Sara P är kvar i Australien fram till jul. Ann-Sofie fick inte ihop sina jobbtider och småbarnslivet med kören och har slutat.
Däremot hälsade vi Sara Lunde välkommen tillbaka och dessutom två nya medlemmar: Frida Pettersson, sopran 1 och Fredericka From Svendsen S2. Välkomna! Hoppas att ni ska trivas.

jag har tydligen missat att fylla i nästa måndag på repschemat men självklart är det så att vi repar även den 31 augusti!

Lite om hösten:
Min plan är att vi övar mycket Verdi nu dom kommande 3-4 gångerna. Därefter ger vi oss på Händels Messias för att veckan innan konserten ta upp Verdi igen. Att börja med Messias måndagen den 19 oktober blir lite väl sent…
Sedan har vi ju våra viktiga gudstjänster också…den 20 september kl 11.00 sjunger vi för första gången.

Röstcoachdag:
Lördagen den 26 september arrangerar FKL (Förbundet kyrkomusik i Lunds stift) en heldag med rösten i centrum. Tre sångpedagoger ger tips och coachar. man får betala 250 men då ingår fika, lunch, frukt. Sista anmälningsdag 30 augusti så maila/smsa mig om ni vill vara med.
Ni kan läsa mer om detta via denna länken:
http://www.lund.sjungikyrkan.nu/

Gårdagen:
Vi sjöng igenom stora delar av Verdis Requiem. Bra! Vi sparade dom två svåraste satserna så dom tar vi nästa måndag. Dessutom sjöng vi lite på kommande gudstjänstrepertoar:
Ubi Caritas av Ola Gjeilo (har vi ju gjort innan) samt There is a quiet place av gamla vokalgruppen Take 6…smörigt och fint 🙂
Här kan ni lyssna på den i orginalversionen: Take 6

Ha det bra så ses vi nästa måndag!

/Christian

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s