5 gånger…

…kvar innan konsert! Ja, det närmar sig och vi har en hel del kvar att jobba med. Igår hann vi i alla fall igenom samtliga satser i Libby Larsens stycke. Kändes mycket bra. Dom närmsta 2 repetitionerna vill jag fokusera på Larsens stycke och Satarens ”Day of Pentecoste”. Vi kommer dessutom att framföra ett nytt stycke för kör och slagverk av Johan-Magnus Sjöberg men det får vi inte förrän efter påsk så då måste dom andra styckena sitta.

Ett stort tack till er alla för uppvaktning igår med en härlig flaska Whisky! Jag glädjer mig storligen! kan bara konstatera att jag överlevde halvsekelspuckeln och hade en underbar helg i London med hela familjen.

Kan också göra reklam för 3 bra körkonserter i Johanneskyrkan nu i helgen. På fredag kl 20.00 Vegakören. På lördag kl 18.00 Svanholm Singers. På söndag kl 18.00 Johanneskören med orkester som bl a framför Ola salos oratorium ”Lema Sabachtani”, Bob Hunds ”Åh Döds” samt början och slutet av Mozarts Requiem. En oslagbar kombo faktiskt!

Nu ses vi nästa måndag och jag säger som jag brukar…Det skadar inte att titta på noterna och lyssna på styckena innan dess! 🙂

//

Skriv en kommentar...

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s